Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 119 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Mooi design, goede kwaliteit
Review m.b.t. Katten Deurmat door JP uit Hengelo, Nederland op November 12, 2018
Mooie en stevige mat
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Snellere levertijd dan aangegeven
Review m.b.t. Industriele Wasmand op Wielen (M) door Marije uit Stolwijk, Nederland op November 11, 2018
Dank voor de snelle leverinf van de toffe wasmanden! Ze zijn precies wat ik zocht!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prima wasmand
Review m.b.t. Industriele Wasmand op Wielen (M) door ML uit Berkel en Rodenrijs, Nederland op November 03, 2018
Mooie en stevige wasmand, de wielen die er onder zitten zijn ook super handig. Jammer dat het doek er niet in andere kleuren is.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
De purrrfecte-mok
Review m.b.t. Katten Mok - Zwart door Elisabeth uit Utrecht, Nederland op October 28, 2018
Ik hou ervan dat mijn mokken groot en ruim zijn en deze stelt niet teleur. Het is een goede grote maat voor koffie of thee en heeft een mooie gebogen oppervlak om vast te pakken en houden mijn handen warm. Het is heel schattig.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuke kattenkop
Review m.b.t. Katten Mok - Wit door L.V.D. uit Amsterdam, Nederland op October 25, 2018
Ik heb er één voor mezelf gekocht en één voor mijn schoonzus. We zijn allebei gekke kattenvrouwen. Zo schattig. Gebruik als een kopje of een schattige plantenbakje voor kattengras.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Compliment voor woontante
Review m.b.t. Imitatie Schapenvacht - Wit door TJ uit Nederland op October 21, 2018
Pracht artikel en voor die prijs
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Grappig schapenvachtje om op een stoel te draperen
Review m.b.t. Imitatie Schapenvacht - Wit door L. uit Utrecht, Nederland op October 21, 2018
Grappig item, voor op een rietenstoel. Fijn dat het "nep" is en dat geen "echt" schapenvel over de stoel hangt.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie stevige draaikruk
Review m.b.t. Industriele Metalen Kruk door W uit Nederland op October 21, 2018
Degelijke draaikruk. Prettige zit
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prettige en decoratieve ovenschalen
Review m.b.t. Ovenschaal - Old World Blue XL door ML uit Wijchen, Nederland op October 19, 2018
Prettig in het gebruik (niet te zwaar) en ovenschotel kwam er prachtig uit
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prachtig!
Review m.b.t. Macrame Bohemian Style Wandhanger door E.S. uit Groningen, Nederland op October 19, 2018
Erg mooi, snelle levertijd en heeft mijn muur een stukje extra sfeer gegeven in ons nieuwe huis. Ziet er net zo uit als op het plaatje.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 119 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2018 Woontante.com