Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 106 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Mooie krukje
Review m.b.t. Industrieel Draaibaar Krukje door A.M. uit OOSTERHOUT, Nederland op September 10, 2018
Wij zijn zeer tevreden over de bestelling van woontante. Artikel goed, levering zoals we wilden.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Artikel en service prima!
Review m.b.t. Industriele Wasmand op Wielen (M) door Pip uit Gasselte, Nederland op September 02, 2018
Voor de nieuwe badkamer twee manden gekocht voor de was. Erg leuk om te zien en makkelijk om naar de wasmachine te rijden door de wieltjes.
De klantenservice heeft gezorgd dat het goed is bezorgd ondanks dat ik de postcode verkeerd had doorgegeven! Top!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Krukje
Review m.b.t. Industrieel Draaibaar Krukje door Wim uit Enschede, Nederland op September 02, 2018
Het meubelstuk voldeed aan de verwachtingen. Mooi en van goede kwaliteit.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Sprei
Review m.b.t. Blauwe Patchwork Quilt 140x200 door Anoniem uit SCHIEDAM, Nederland op September 02, 2018
Prachtige sprei! Goede kwaliteit en lekker licht.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuke hertenkop
Review m.b.t. Herten Waxinelichthouder Zilver (L) door MP uit Hoevelaken, Nederland op August 28, 2018
Leuke en decoratieve hertenkop. Een bijzonder item in je huiskamer of eetkamer
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuke hertenkop
Review m.b.t. Herten Waxinelichthouder Zilver (M) door MP uit Hoevelaken, Nederland op August 27, 2018
Leuke en decoratieve hertenkop. Een bijzonder item in je huiskamer of eetkamer
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Snelle levering
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 48x29 door A. de Jong uit Ulicoten, Nederland op August 27, 2018
Het product lijkt op de foto degelijker, het is namelijk kwalitatief niet bijzonder en de prijs vind ik daarom wel aan de hoge kant.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuke raamdecoratie
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 83x42 door Twan uit Roosendaal, Nederland op August 26, 2018
Wij zijn net verhuist en hadden op de slaapkamer een raam dat te klein was voor een rolgordijn.
Toen kwamen wij dit tegen. Binnen 1 dag bezorgd, haakjes erin gedaan, kettinkjes eraan en opgehangen.
Ontzetten leuk voor het raam en origineel.
1 van de 1 personen vonden deze review nuttig
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Sfeervolle schouw
Review m.b.t. Houten Haardombouw Schouw - Wit door A.M. uit Nederland op August 17, 2018
Sfeervolle en mooie schouw. Eenvoudig verplaatsbaar door het lichte gewicht. Levering verliep prima.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
prachtig scherm
Review m.b.t. Shutter Kamerscherm - Whitewash door Elisabeth uit Amsterdam, Nederland op August 15, 2018
Mooi, betaalbaar product. Heb er ook meteen een bijbesteld. Scharnieren laten wijzigen zodat ze nu een mooie gekoppelde wand vormen. Dit alles begeleid door een zeer klantvriendelijke service!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 106 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2018 Woontante.com