Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 98 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Sfeervolle schouw
Review m.b.t. Houten Haardombouw Schouw - Wit door A.M. uit Nederland op August 17, 2018
Sfeervolle en mooie schouw. Eenvoudig verplaatsbaar door het lichte gewicht. Levering verliep prima.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
prachtig scherm
Review m.b.t. Shutter Kamerscherm - Whitewash door Elisabeth uit Amsterdam, Nederland op August 15, 2018
Mooi, betaalbaar product. Heb er ook meteen een bijbesteld. Scharnieren laten wijzigen zodat ze nu een mooie gekoppelde wand vormen. Dit alles begeleid door een zeer klantvriendelijke service!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie ovenwant
Review m.b.t. Ovenwant - Vogeltjes door AS uit N/A op August 08, 2018
Mooie stijlvolle ovenwant. Hangt gebruiksklaar een de keukenkast met het handige ronde oog. Elke kant heeft een eigen patroontje zodat je hem ook eens andersom kunt hangen.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie kommen
Review m.b.t. Kom 11 cm - Petrol Blauw (2) door AS uit Tilburg, Nederland op August 08, 2018
Deze kommen zijn echt heel mooi. Prachtige kleuren. Mooi afgewerkt en een fijn formaat.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuk en goed
Review m.b.t. Industriele Wasmand op Wielen (S) door AS uit N/A op August 08, 2018
Fijne wasmand. Er kan lucht bij terwijl de was niet zichtbaar is. De wieltjes maken het helemaal handig. Ik ben er blij mee.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuke sierschouw
Review m.b.t. Houten Haardombouw Schouw - Wit door M. Fleurke uit Groningen, Nederland op August 08, 2018
Het betreft een leuke sierschouw afgewerkt met witte krijtverf. Dit is ook direct een nadeel. Op een aantal plekken is de verf te dun aangebracht waardoor het hout erdoorheen zichtbaar is. Ik overweeg daarom om de schouw nog een keer te verven.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Uitmuntende service
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 83x42 door Lucie Hillekens uit Deurne, Nederland op August 03, 2018
Helaas paste de louvredeuren niet waar wij ze bedoeld hadden. Totaal geen probleem, uitstekende communicatie en na retourzending binnen 3 dagen het geld teruggeboekt. Hier kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen!!! Grtjs Lucie
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie schalen
Review m.b.t. Ovenschaal - Old World Blue door L W uit N/A op July 23, 2018
Mooie schalen besteld en prima en snelle bezorging, mooi op tijd
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Kruk
Review m.b.t. Industriele Metalen Kruk door KF uit Bloemendaal, Nederland op July 22, 2018
Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Wat ik vooral goed vind: Handig in gebruik, Fraai design, Goede kwaliteit
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Krukje
Review m.b.t. Industrieel Draaibaar Krukje door Wim uit Enschede, Nederland op July 10, 2018
Het meubelstuk voldeed aan de verwachtingen. Mooi en van goede kwaliteit.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 98 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2018 Woontante.com