Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
boven € 50,-
cart icon0

Waar is onze winkel

... Per Heden Helaas Gesloten ...

Sinds Kerstavond 2017 is de fysieke winkel van Woontante aan de Van Woustraat gesloten.
In de voorgaande 8 jaar hebben wij met plezier onze klanten geholpen en zullen dit nu vanaf deze webshop verder doen vanuit een warenmagazijn. Want...

Woontante verandert continue mee met de tijd ...

Zowel in collectie als in verkoopkanaal past Woontante zich aan met de tijden waarin we leven.

Vanaf 2001 is Woontante actief in het landelijke 'shabby chic' segment en voornamelijk te zien op markten, beurzen en festivals. De vraag die we toen veel kregen was of er ook een winkel bestond.

Vanaf 2009 is de winkel er gekomen en in de afgelopen jaren hebben wij veel klanten blij gemaakt met hun interieur. De collectie werd continue vernieuwd en aangepast. En in 2012 heeft Woontante zich, naast home decoration, ook gericht op dameskleding. Een nieuwe vraag kwam echter steeds terug: hebben jullie ook een webshop?

Vanaf 2015 heeft Woontante zich meer verdiept in de online-verkopen en is haar webshop aangesloten bij de organisatie van 'Webshop Keurmerk'. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de meeste klanten nu ook digitaal hun aankopen bij ons doen. Hierop hebben wij ingespeeld door onze webshop te vernieuwen en gebruiksvriendelijker te maken, waarmee Woontante klaar is voor een nieuw avontuur: De verhuizing van 'bricks naar clicks' oftewel volledig online.

Waarom? 

Deze beslissing heeft meerdere redenen: 1. onze klanten doen steeds meer online hun aankopen en 2. de Van Woustraat gaat over een lang tijdsbestek op de schop, waarbij we tijdens herinrichtingswerkzaamheden een stuk minder winkelend publiek in de straat verwachten; daarbij vervalt de parkeermogelijkheid voor onze klant om gemakkelijk de aankopen (b.v. kamerschermen, stoelen, kasten etc. ) met de auto op te kunnen halen en in te laden.

Wanneer?

Per Heden. Voor onze klanten in de buurt van Amsterdam hebben wij echter een extra service: vrijblijvende kijkafspraak. Zie de contactpagina voor meer info.
LET OP: dit is geen vaste locatie en dient telefonisch besproken te worden. Het bezichtigen van artikelen is enkel na inplanning van een afspraak mogelijk.

Voor alle vragen zullen wij ook in de toekomst gewoon bereikbaar zijn via: info@woontante.comCopyright © 2023 Woontante.com Woontante, Amsterdam, Nederland