Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Ruilen & retourneren



U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om, met eventuele opgaaf van reden, uw aankoop te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Tevens dient u gebruik te maken van het modelformulier (zie einde algemene voorwaarden van Webshop Keurmerk of klik hier) om uw bestelling te herroepen en deze bij uw te retourneren zending bij te voegen. Geef hierop aan of u het product vervangen, uw geld retour of dat u een ander product geruild wilt hebben. Indien u een ander product geruild wilt hebben, geef dan zo duidelijk mogelijk aan welk ander product u wilt ontvangen.

Indien er sprake is van (breuk)schade aan een product voor of op moment van inontvangstneming, neem dan a.u.b. contact met ons op via email (info@woontante.com) binnen 48 uur na ontvangst en vermeld waar de schade zich bevindt en voeg in de bijlage enkele duidelijke foto’s van de schade toe.

Retourneer a.u.b. het product binnen 14 dagen na retourmelding, indien mogelijk in originele verpakking, maar zeker in oorspronkelijke en onbeschadigde staat per post naar of in persoon bij: Parcls - t.a.v. Woontante, Ceintuurbaan 238, 1072 GE, Amsterdam, Nederland.
NB: voor een snelle afhandeling is het aan te raden om vooraf een e-mail te sturen via info@woontante.com met daarin het bestelnummer en postcode, en evt. de reden van retour.

Indien de gehele bestelling wordt herroepen worden alle eventuele verzendkosten altijd door Woontante vergoed aan de klant, mits er sprake is van schade die direct bij ontvangst is geconstateerd en gemeld. In andere gevallen worden de retourkosten door de klant gedragen. Indien een deel van de bestelling wordt herroepen worden de aanvankelijke verzendkosten herrekend voor eventuele vergoeding.

Wanneer u het product retourneert via een transporteur (post), bewaar uw 'verzendbewijs' met verzendcode goed. Let op: Verzending van uw product geschiedt op eigen risico. Indien dit beschadigd is geraakt tijdens retourzending, dan adviseren wij u om een claim bij de transporteur in te dienen. Woontante kan dit product dan helaas niet als 'in goede staat' retour nemen en zal het aankoopbedrag niet vergoeden. Het product blijft echter dan wel uw eigendom en kan dan via ons servicepunt in Amsterdam binnen 6 weken afgehaald worden. Wanneer dit niet binnen voorgenoemde termijn gebeurt, dan wordt ervan uitgegaan dat u van het eigendom afziet en wordt het product afgevoerd. Tevens is het onmogelijk voor ons om producten te vervangen, ruilen of geld te retourneren, die zoek zijn geraakt tijdens retourzending.

Woontante vergoedt de betalingen, die aan de klant in rekening is gebracht m.b.t. de herroeping, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument haar de herroeping meldt. Tenzij Woontante aanbiedt het product zelf af te halen, mag zij wachten met terugbetalen tot zij de aankoop retour heeft ontvangen. Indien producten na de 14 dagen termijn worden geretourneerd, zonder voorafgaande melding en toestemming, dan wordt er geen vergoeding meer teruggestort.

Voor eventuele terugbetaling zal hetzelfde betaalmiddel gebruikt worden dat de klant heeft gebruikt, tenzij de klant instemt met een andere methode.





Copyright © 2020 Woontante.com