Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 132 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Heel mooi!
Review m.b.t. Houten Haardombouw Schouw - Wit door Angela uit Helvoirt, Nederland op December 07, 2018
Snelle service, heel erg bedankt voor de aardige correcte levering! Ben zeer tevreden over de schouw. Wilde al heel lang eentje, maar vond er steeds geen die zo mooi was als deze. Het kacheltje staat er ook prachtig in! Heel sfeervol!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product
Review m.b.t. Roze Patchwork Quilt 140x200 door Riet Botman uit Bovenkarspel, Nederland op December 07, 2018
Het voldoet aan de verwachting en de kleur was precies wat het moest wezen!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Heerlijk ouderwets en warm
Review m.b.t. Blauwe Patchwork Quilt 260x300 door T.W. uit Nederland op December 04, 2018
Het was zeer snel geleverd en met een mooi lintje/strik verpakt. Het product is conform verwachting. Een heerlijke sprei waar mooie herinneringen tijdens de donkere wintermaanden gecreeerd worden. Iets waar mijn kinderen later met weemoed naar zal terug kijken :).
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee

Review m.b.t. Blauwe Patchwork Quilt 140x200 door Marjo uit Echt-Susteren, Nederland op December 04, 2018
Bestelling is goed en snel en zorgvuldig verpakt aangekomen. Spreien zien er leuk uit.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee

Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 48x29 door B. Hertog-Vromen uit Margraten, Nederland op December 04, 2018
Ik wilde u even laten weten dat ik heel erg blij en tevreden ben met mijn aankoop. De shutter is prachtig en de levertijd snel! De shutter wil ik gebruiken voor de feestdagen. Nogmaals heel erg bedankt en alvast fijne feestdagen gewenst!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee

Review m.b.t. Macrame Bohemian Style Wandhanger door T. Hinzen uit Nederland op December 04, 2018
Vorige week bij Woontante een macramé besteld. Er werd aangegeven dat het vijf werkdagen duurde. Echter werd het al heel snel bezord. Super! Verder is het een macramé van ongeveer 20 euro, een schappelijke prijs voor een leuke macramé. Ik ben er blij mee. Geen klachten! Dank!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goede service, mooi product
Review m.b.t. Sjaal met Bloemenprint - Blauw door DP uit De Ronde Venen, NL op November 29, 2018
Mooie shawl, nog mooier als op de afbeelding. Lekker dun dus op veel manieren te gebruiken. Ben er erg blij mee.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product en goede service.
Review m.b.t. Industriele Metalen Kruk door Wolf uit Bergen op zoom, Nederland op November 28, 2018
Een leuke barkruk, precies zoals omschreven. Draait goed en zit lekker. Netjes verpakt en snel verzonden.
1 van de 1 personen vonden deze review nuttig
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuke accessoire
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 170x42 door Ilona uit N/A op November 28, 2018
Op zoek naar een 'oude' shutter als accessoire op onze slaapkamer. Ivm de kleurkeuze even mailcontact gehad en uiteindelijk voor deze 'vintagelook' gekozen ipv de grey wash! en dat is een goede beslissing geweest. staat heel gezellig op onze 'landelijke' slaapkamer. Het is een zeer lichtgewicht shutter, dus met een klein haakje aan muur bevestigd tegen eventueel omvallen. Leuke site en goede online hulp. Bedankt! Enige minpuntje is dat vervoerder er lang over doet om te bezorgen. Stond aangeven dat ze mogelijk donderdag zouden komen,maar het werd zaterdag. Niet heel erg, maar je houdt er dan rekening mee om thuis te blijven op bezorgdag.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie kleur, mooie maat
Review m.b.t. Kom 14 cm - Petrol Blauw (2) door Barbara uit Breda, Nederland op November 28, 2018
Een aanrader. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Mooie kleur.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 132 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2018 Woontante.com