Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 153 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Goede service
Review m.b.t. Shutter Kamerscherm - Vintage door A.O. uit Budel, Nederland op March 25, 2019
Mooi kamerscherm, eerst 1 besteld en meteen 4 bijbesteld na ontvangst, om het voor de ramen te plaatsen. Staat prachtig.
Goede service van o.a meedenken en er werd snel terug gebeld toen er even niet opgenomen kon worden.
Kortom ik ben een tevreden klant :-) en geniet van mijn bestelling.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Snelle levertijd
Review m.b.t. Macrame Dromenvanger met Franjes door Esther uit Groningen, Nederland op March 25, 2019
Onwijs blij mee! Snelle levertijd en heeft een prachtig plekje aan de muur gekregen in ons nieuwe huis.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie sfeervolle rustieke schouw
Review m.b.t. Houten Haardombouw Schouw - Wit door Annamarc uit Voorschoten, Nederland op March 21, 2019
Mooie kwaliteit en supersnelle levering!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie wasmand en een fijne maat
Review m.b.t. Industriele Wasmand op Wielen (L) door DMJ uit Nederland op March 21, 2019
Mooie mand, alleen niet overal goed afgewerkt. Ook is het jammer dat de waszak niet in meerdere kleuren te bestellen is
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prima
Review m.b.t. Vinyl Crochet Tafelkleed 150x225 door M uit Nederland op March 21, 2019
Mooi design en soepel materiaal. Alles volgens verwachting.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Basic in hoogte verstelbare kruk, vanaf 40cm.
Review m.b.t. Industrieel Draaibaar Krukje door Ksie uit Alkmaar, Nederland op March 21, 2019
Prima kruk, stevig en mooi basic.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Vrolijke kleur
Review m.b.t. Roze Patchwork Quilt 140x200 door Diacor uit Den Helder, Nederland op March 21, 2019
Mooi van kleur en kwaliteit goed
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Super service!
Review m.b.t. Lampenkap Kanten Effect - Wit door Carolien van Leeuwen uit Alphen aan den Rijn, Nederland op March 16, 2019
De lampenkappen zijn in het echt nog mooier dan op de foto ( en daar zijn ze al mooi )! Ben er Superblij mee & de service is TOP! Snelle levering en mooi product!
Ik zou hier zo weer bestellen ????
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Perfecte verzending!!!!
Review m.b.t. Dinerbord 27 cm - Turkoois (2) door Patricia uit Rosmalen, Nederland op March 07, 2019
Ik heb de soepkommen en de diner-borden gekocht. Mooie kleuren en uitvoering. Ik was er vooral over te spreken dat alles zo degelijk ingepakt was dat het (bijna) onmogelijk was dat ze gebroken of beschadigd aan zouden komen. Wat best een prestatie is met servies-goed.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Perfecte verzending!!!
Review m.b.t. Soepkom 18 cm - Blauw (2) door patricia uit rosmalen, nederland op March 06, 2019
Ik heb de soepkommen en de diner-borden gekocht. Mooie kleuren en uitvoering. Ik was er vooral over te spreken dat alles zo degelijk ingepakt was dat het (bijna) onmogelijk was dat ze gebroken of beschadigd aan zouden komen. Wat best een prestatie is met servies-goed.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 153 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2019 Woontante.com