Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
boven € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 238 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Leuk en goed kussen
Review m.b.t. Roze Patchwork Box Kussen door Ria v.Veghel uit Netherlands op June 26, 2020
Wat ben ik blij met mijn kussen het is leuk van goede kwaliteit,ik heb lang gezocht en kwam bij woontante terecht ,helemaal fijn en een dijk van een service
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
goede kwaliteit
Review m.b.t. Blauwe Patchwork Quilt 260x300 door H.A. uit Ermelo, NL op June 14, 2020
het product is van zeer goede kwaliteit zijn geld dubbel en dwars waard
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Ovenschaal
Review m.b.t. Ovenschaal - Old World Blue door LA uit Leidschendam, NL op June 14, 2020
Prachtig handgemaakt product met de gemakken van de moderne tijd (vaatwas, oven, magnetron bestendig). Mijn vorige schaal is 10 jaar meegegaan zonder problemen. Tot ik hem in de tuin liet vallen... direct een nieuwe besteld . Hier in huis is deze schaal en een manusje van alles
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Knuffeltje
Review m.b.t. Knuffeltje Sweet Bunny - Roze door E.P. uit Den bosch, Nederland op June 12, 2020
Erg tevreden over de bestelling, duidelijke beschrijving, klopt ook precies met wat er binnenkwam. Top!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Saffron Bedsprei
Review m.b.t. Omkeerbare Bedsprei - Saffron 240x260 door MvD uit Almere, Nederland op June 12, 2020
Heel mooi sprei. Kleur klopt ook precies. Ben er blij mee.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuke brocante haardombouw
Review m.b.t. Hoek Haardombouw Schouw - Wit door A. Diepenbroek - Tombergen uit Netherlands op June 10, 2020
Ik ben erg blij met deze compacte haardombouw (schouw). De witte kleur is in het echt iets doffer dan op de foto. De brocante stijl voegt veel sfeer toe in de woonkamer. Bedankt Woontante voor de snelle levering!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie shutter
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 170x42 door Ilse Smets uit Belgium op May 30, 2020
Hele mooie shutter. Ziet er prachtig uit. Levering prima in orde.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prachtig!!
Review m.b.t. Macrame Bohemian Style Wandhanger - California door Murielle De Bolle uit Belgium op May 26, 2020
De wandhangers zijn nog mooier in het echt!!Vlotte levering!!Ondanks Covid!!!!Super lieve service!!!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Schouw
Review m.b.t. Hoek Haardombouw Schouw - Wit door G uit NL op May 24, 2020
Goede kwaliteit en mooie vormgeving
Heb je niet veel plaats dan is dit een aanrader
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Super mooi kussen
Review m.b.t. Vintage Patchwork Kussen 50x50 door Henny Eikelberg uit Netherlands op May 24, 2020
Super mooi kussen zoals foto. Mooie kwaliteit voor een mooie prijs en netjes geleverd. ????????????
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 238 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2020 Woontante.com