Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
boven € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 246 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Mooie en zachte kussens
Review m.b.t. Vintage Patchwork Kussen 50x70 door A.B. uit Bergen op Zoom, Nederland op October 22, 2020
Dit was totaal geen miskoop,had eerst andere kussens besteld maar die vielen te klein uit.Deze hebben de juiste maten voor op de bank en staan nog onwijs mooi ook,ben er superblij mee.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Super!
Review m.b.t. Ovenschaal - Ombre Blue door Marjolein uit Wezep, Nederland op October 03, 2020
Ovenschaal is supergoed verpakt, je bent wel even bezig met uitpakken, maar knappe jongen die het onderweg beschadigd.
Schaal zelf is een heerlijk formaat om voor 4 tot 6 personen een maaltijd in te maken. De kleur is mooi donkerblauw/petrolachtig.
Ik ben er heel blij mee!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goede service
Review m.b.t. Houten Haardombouw Schouw - Grijs door Ik uit Uithoorn, Nederland op October 03, 2020
Vrijdag besteld en 2 uur later al in huis, wat een super service! Vriendelijke bezorger! Echt top! Haardombouw is in het echt veel mooier! Erg blij mee.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie schaal
Review m.b.t. Taartvorm - Bohemian Blue door Jacqueline uit Enkhuizen, Nederland op September 27, 2020
Zoals op het plaatje. Mooie schaal om cobbler in te bakken.
Kan zo op tafel.
Bezorging snel en zorgvuldig.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Tafelloper
Review m.b.t. Vinyl Kant Tafelloper 50x150 door NML uit Heerlen, Nederland op August 18, 2020
Blij met de tafelloper. Het ziet er mooi uit. Gelukkig was het op tijd binnen ivm verjaardag gisteren. Leuke reacties op gehad.
:)
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Aanrader
Review m.b.t. Industrieel Draaibaar Krukje door S.T. uit Houten, Nederland op August 18, 2020
Supersnelle levering. Mooi stevig ingepakt. Stabiele draaikruk met industriële looks. Aanrader.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie schaal
Review m.b.t. Ovenschaal - Bohemian Blue (L) door Marjolein Schuiling uit Netherlands op August 06, 2020
Van deze maat heb ik twee schalen gekocht. Met een kleinere waren ze heel goed verpakt. Als er een vrachtwagen overheen was gereden was er nog niets mee gebeurd. Zijn erg mooie schalen tegen een leuke prijs....
1 van de 1 personen vonden deze review nuttig
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prachtige schaal
Review m.b.t. Ovenschaal - Bohemian Blue (S) door Marjolein Schuiling uit Netherlands op August 06, 2020
Mooi formaat schaaltje en bovenal erg mooi. Ik gebruik het niet alleen als ovenschaal, maar ook voor desserts. Staat ook nog eens erg leuk op tafel
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie Shutters
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 170x42 door Ellis Bruinink uit Netherlands op July 27, 2020
Het zijn mooie shutters, exact wat ik zocht. Goede service en de levering was ook snel.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goede Service
Review m.b.t. Shutter Kamerscherm - Vintage door Irene Van Gils uit Netherlands op July 17, 2020
Deze week de shutter kamerschermen mogen ontvangen. Het product is precies zoals het omschreven staat. Heel blij mee. Bezorging top. Goed verpakt en getransporteerd zodat het niet kan beschadigen.
1 van de 1 personen vonden deze review nuttig
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 246 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2020 Woontante.com Woontante, Amsterdam, Nederland