Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
boven € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 348 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Praktisch
Review m.b.t. Sleutelrek - Katten door O.V. uit Haaltert, Nederland op August 01, 2022
Praktisch en leuk uitzicht
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi!
Review m.b.t. Gecraqueleerde Dinerbord - Lila (2) door Daphne uit Haarlem, NL op August 01, 2022
Servies waar je blij van wordt! Mooie kwaliteit en leuk design. De bestelling werd heel persoonlijk en goed ingepakt bezorgd :)
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Ibiza
Review m.b.t. Macrame Bohemian Style Wandhanger - California door B.A. uit Zuid-Holland, NL op August 01, 2022
Leuke hanger precies zoals de foto
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Koffiemokken
Review m.b.t. Koffiemok Set - Blauw (6) door M.A. uit Heemskerk, Nederland op August 01, 2022
Leuke kleine mokjes
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi!
Review m.b.t. Gecraqueleerde Dinerbord - Groen (2) door Daphne uit Haarlem, NL op August 01, 2022
Servies waar je blij van wordt! Mooie kwaliteit en leuk design. De bestelling werd heel persoonlijk en goed ingepakt bezorgd :)
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuke mokjes
Review m.b.t. Koffiemok Set - Blauw (6) door Anita uit Huizen, Nederland op July 26, 2022
Wat een ontzettend mooie mokjes. Hiermee heb ik een gezellige koffietafel. Ze drinken trouwens ook erg lekker.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi!
Review m.b.t. Gecraqueleerde Saladeschaal - Groen door Daphne uit Haarlem, NL op July 12, 2022
Servies waar je blij van wordt! Mooie kwaliteit en leuk design. De bestelling werd heel persoonlijk en goed ingepakt bezorgd :)
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goede service en mooie kwaliteit
Review m.b.t. Ovenschaal - Floral Lace Blue XL door Angelique Willemsen uit Amsterdam, Nederland op June 05, 2022
Diverse ovenschalen besteld. Snelle levering en zorgvuldig verpakt.
Mooie ovenschalen, kwaliteit als vanouds.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goede aankoop.
Review m.b.t. Vintage Rose Bedsprei 240x220 door M.H.T. uit Den Haag, Nederland op May 27, 2022
Wij zijn erg blij met de gekochte sprei. Hij voldoet volkomen aan onze verwachtingen.
Ook de levering ging soepel.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi kopjes. Leuke prijs
Review m.b.t. Retro Mokken Set - Gelato (2) door Suus uit Purmerend, Nederland op May 26, 2022
Erg blij met de kopjes en de prachtige zachte kleuren. Ben er heel blij mee. Top communicatie en snelle verzending
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 348 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2022 Woontante.com Woontante, Amsterdam, Nederland