Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 202 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Mooi product en uitstekende service
Review m.b.t. Boho Ontbijtbord 20 cm - Grijs (2) door Rob uit Elst, NL op December 30, 2019
Bordjes van servies besteld, altijd huiverig voor breuk tijdens transport. Kwamen allemaal keurig aan, prima verpakt en precies zoals afgesproken. Aanrader.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prima
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 83x42 door Erwin uit Purmerend, NED op December 29, 2019
Precies zoals de beschrijving...…………………………………………………………..
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie shutter
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 48x29 door Petra uit Harderwijk, Nederland op December 09, 2019
Deze shutter samen met nog 2 in zelfde kleur/andere maat besteld. Snel geleverd. Ben er erg blij mee. Kleuren en foto komen overeen met geleverde
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie shutter
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 83x42 door Petra uit Harderwijk, Nederland op December 09, 2019
Deze shutter samen met nog 2 besteld. Snel geleverd. Komt overeen met foto dus zoals verwacht. Zien er leuk uit. Ik ben er blij mee
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie shutter
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 170x42 door Petra uit Harderwijk, Nederland op December 09, 2019
Voldoet aan verwachting. Kleur komt ook overeen met de foto. Erg tevreden. Snel geleverd.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Helemaal top
Review m.b.t. Boho Dinerbord 28 cm - Grijs (2) door Tessa uit Hoofddorp, Nederland op November 29, 2019
Wat een goede service en mooie borden.
De borden waren snel binnen en netjes een berichtje gekregen wanneer ze geleverd zouden worden!
Ik ga snel weer een bestelling plaatsen:)
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie deurtjes, prima service
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 83x42 door Helène uit Nieuwerkerk a/d ijssel, NederlNd op November 20, 2019
De deurtjes zijn mooi, en lekker licht.
De service was prima. Ik ben zelfs door Woontante gebeld omdat mijn bestelling niet helemaal duidelijk was.
Daarna de deurtjes supersnel geleverd gekregen!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product en netjes geleverd
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 170x42 door Jolanda uit Alkmaar, Nederland op November 16, 2019
Ik heb de pootjes eraf gezaagd en aan de wand gehangen met een houten wandplankje eraan bevestigd. Staat erg leuk!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product en netjes geleverd
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 83x42 door Jolanda uit Alkmaar, Nederland op November 16, 2019
Erg leuk voor decoratie en ook nog een leuke prijs. Valt beslist niet tegen.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
goed product
Review m.b.t. Shutter Kamerscherm - Vintage door M.v.E. uit Chaam, Nederland op November 16, 2019
Mooie kamerschermen in de vintage stijl, snel geleverd. Top!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 202 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2020 Woontante.com