Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 140 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Bijpassende kussens
Review m.b.t. Blauwe Patchwork Kussen 50x70 door Marianne Smetsaerts uit Nederhorst den berg, Nederland op December 30, 2018
Bij het prachtige plaid horen natuurlijk bijpassende kussens, dus direct twee kussens besteld
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Plaid
Review m.b.t. Blauwe Patchwork Quilt 140x200 door Marianne Smetsaerts uit Nederhorst den berg, Nederland op December 30, 2018
Bestelde bij woontante een prachtig plaid voor het logeerbed
Staat prachtig, en komt goed overeen met de style van het bed
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prima service
Review m.b.t. Soepkom - Old World Blue door Gerard uit Borne, Nederland op December 28, 2018
Eerste maal iets gekocht bij woontante. Zeer plezierige medewerkers, heel behulpzaam, goed bereikbaar. Goede prijzen, uitstekende service. Fijn!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Superleuke mok
Review m.b.t. Katten Mok - Wit door M. uit Amsterdam, Nederland op December 27, 2018
Leuke mok die je ook voor andere dingen kan gebruiken (plantje, paperclips, snoep, etc.)
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Superleuke mok
Review m.b.t. Katten Mok - Zwart door M. uit Amsterdam, Nederland op December 27, 2018
Leuke mok die je ook voor andere dingen kan gebruiken (plantje, paperclips, snoep, etc.)
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product/snelle service
Review m.b.t. Schalenset - Old World Blue (3) door J Glunder uit Arnhem, Nederland op December 20, 2018
Fantastisch mooie kommen mooi bewerkt, ik ben er wel blij mee
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Heel goed product
Review m.b.t. Imitatie Schapenvacht - Grijs 64x178 door Carin Veltman uit Netherlands op December 20, 2018
Deze fraaie imitatie schapenvacht siert mijn bank,is comfortabel en verschuift niet.
Ik gebruik deze over de gehele zitting van de bank,het lijkt alsof het er speciaal voor gemaakt is.
Aanrader!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed produkt, goed ingepakt
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 48x29 door AP uit Tholen, Nederland op December 15, 2018
Helemaal naar mijn zin. Ze staan in het raamkozijn, want ik was dat plakplastic wel een beetje beu.
1 van de 1 personen vonden deze review nuttig
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Heel mooi!
Review m.b.t. Houten Haardombouw Schouw - Wit door Angela uit Helvoirt, Nederland op December 07, 2018
Snelle service, heel erg bedankt voor de aardige correcte levering! Ben zeer tevreden over de schouw. Wilde al heel lang eentje, maar vond er steeds geen die zo mooi was als deze. Het kacheltje staat er ook prachtig in! Heel sfeervol!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product
Review m.b.t. Roze Patchwork Quilt 140x200 door Riet Botman uit Bovenkarspel, Nederland op December 07, 2018
Het voldoet aan de verwachting en de kleur was precies wat het moest wezen!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 140 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2019 Woontante.com