Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 161 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
leuke hanger
Review m.b.t. Macrame Plantenhanger Ø13 door pvh uit Nederland op May 07, 2019
leuke hanger met glazen pot
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Zeer goed
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 170x42 door M uit Nederland op May 07, 2019
Vond alles goed. Lijkt mooi en was precies wat ik ervan verwachtte
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Tropische verrassing in het washok!
Review m.b.t. Kubu Wasmand op Wielen door J uit Nederland op May 07, 2019
De wasmand is eigenlijk te mooi om in het washok te zetten.Mooi design, degelijk en zeer praktisch met een binnenzak die je met klittenband stevig kunt aanbrengen.
Het is iets van een tropische verrassing die je in huis haalt. De mand doet me een beetje denken aan ons koloniaal verleden.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Decoratief en duurzaam
Review m.b.t. Beige Patchwork Quilt 140x200 door RV uit Nederland op May 07, 2019
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Katoen kan worden gewassen; met polyester is dat wat moeilijker.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed en leuk product
Review m.b.t. Zeepbakje door Jellie uit Zurich, Nederland op May 03, 2019
Leuk . Makkelijk af te spoelen
Leuke stijl , past eigenlijk overal wel bij
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prima product , rijdt soepel
Review m.b.t. Industriele Wasmand op Wielen (S) door Jellie van den Berg uit Zurich, Nederland op May 03, 2019
Prima maatje , zak is makkelijk uit te wassen en de wieltjes rijden lekker soepel
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goede kwaliteit kruk en prima service!
Review m.b.t. Industrieel Draaibaar Krukje door Beintema uit Zwolle, Nederland op April 12, 2019
Krukje was helaas uitverkocht toen ik het wilde bestellen. Na een paar weken kreeg ik een mail van Woontante dat er weer krukjes op voorraad waren! Prima service en heel blij met t krukje! Ook de kwaliteit van de kruk is goed.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie kussens
Review m.b.t. Fluffy Imitatiebont Kussen - Zwart 45x45 door Y bakermans uit Valkenswaard, Nederland op April 08, 2019
Mooie kussens voor niet veel geld en ook redelijk snel geleverd
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Te iel
Review m.b.t. Imitatie Schapenvacht - Zwart 58x99 door Y bakermans uit Valkenswaard, Valkenswaard op April 08, 2019
Helaas is dit te iel, heel jammer, dus leg het niet neer
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
mooie kwaliteit en vormgeving
Review m.b.t. Industrieel Draaibaar Krukje door mirthe uit tilburg, Nederland op April 07, 2019
al lang op zoek naar een degelijke kruk met lage zit. topmodel.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 161 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2019 Woontante.com