Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 196 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Mooie deurtjes, prima service
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 83x42 door Helène uit Nieuwerkerk a/d ijssel, NederlNd op November 20, 2019
De deurtjes zijn mooi, en lekker licht.
De service was prima. Ik ben zelfs door Woontante gebeld omdat mijn bestelling niet helemaal duidelijk was.
Daarna de deurtjes supersnel geleverd gekregen!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product en netjes geleverd
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 170x42 door Jolanda uit Alkmaar, Nederland op November 16, 2019
Ik heb de pootjes eraf gezaagd en aan de wand gehangen met een houten wandplankje eraan bevestigd. Staat erg leuk!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product en netjes geleverd
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 83x42 door Jolanda uit Alkmaar, Nederland op November 16, 2019
Erg leuk voor decoratie en ook nog een leuke prijs. Valt beslist niet tegen.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
goed product
Review m.b.t. Shutter Kamerscherm - Vintage door M.v.E. uit Chaam, Nederland op November 16, 2019
Mooie kamerschermen in de vintage stijl, snel geleverd. Top!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Super kruk!
Review m.b.t. Industrieel Draaibaar Krukje door LP uit Someren, Nederland op November 07, 2019
De kruk is mooi, een fraai design. De kleur is meer bruin dan brons. Goed verpakt, snellere levering dan verwacht. Zitvlak is prachtig.
1 van de 1 personen vonden deze review nuttig
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
VINYL tafelkleed
Review m.b.t. Vinyl Crochet Rond Tafelkleed Ø182 door M uit Hellevoetsluis, Nederland op November 07, 2019
Als ik het plaatje zo zie lijkt het of het textiel is maar het blijkt toch vinyl te zijn. Aardig voor een tuintafel maar niet geschikt voor binnen.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 170x42 door M uit Nederland op November 07, 2019
Snelle levering volgende dag thuis goed omschrijving
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Zere leuke schouw
Review m.b.t. Houten Haardombouw Schouw - Bruin door ES uit Den Bosch, Nederland op November 07, 2019
Hele leuke schouw! Mooierdan op de foto. Kleur wijkt iets af als op de foto! hij is mooier.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie sierschouw
Review m.b.t. Houten Haardombouw Schouw - Grijs door CJ uit Arnhem, Nederland op November 07, 2019
Staat leuk en is precies zoals is afgebeeld. Ik heb het alleen zwart geverfd. Levering was netjes en duidelijk. Vriendelijke bezorger. Zeer tevreden!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Formaat klopt precies, kleur wijkt af.
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 170x42 door A.C. uit Geldermalsen, Nederland op October 29, 2019
Het formaat van de luiken klopt precies. Helaas is de kleur heel anders dan op de foto (terwijl ik toch op 3 verschillende schermen gekeken heb). Levertijd was langer dan verwacht.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 196 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2019 Woontante.com