Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
boven € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 359 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Top product
Review m.b.t. Rotan Kinderstoel met Kussen door Vera uit Herzele, Belgie op January 26, 2023
Vlugge levering . Zeer goed kwaliteit. Zeer goed verpakt
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Zoooo gezellig
Review m.b.t. Imitatie Schapenvacht - Crème Wit 64x178 door Ester uit Maasbommel, Nederland op January 25, 2023
ligt op mijn leren ligstoel, ziet er gezellig uit.
Enne zit ook nog lekker warm.
Levering was netjes en snel
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
super leuk
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 83x42 door Ester uit Maasbommel, Nederland op January 25, 2023
Het ziet er erg goed uit en past precies tussen mijn muren. een leuke aanvulling op mijn nieuwe badkamer en snelle levering
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi product
Review m.b.t. Fluffy Imitatiebont Kussen - Beige 50x50 door Lilian uit Venray, Nederland op January 13, 2023
Mooi kussen wat goed is afgewerkt. Past perfect op mijn nieuwe bank en in mijn interieur
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product en goede service
Review m.b.t. Fluffy Imitatiebont Kussen - Beige 45x45 door Lilian uit Venray, Nederland op January 12, 2023
Mooi kussen wat super staat op onze bank. Wij zijn er blij mee.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goede service
Review m.b.t. Vierkante Tapas Set 200ml - Old World Blue (2) door Simone uit Amsterdam, Nederland op December 30, 2022
Super service, er ging iets mis in mijn bestelling en de zelfde dag hebben ze het opgelost en opnieuw bezorgd. Heel erg vriendelijk en behulpzaam, bedankt!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Lampenkapje
Review m.b.t. Lampenkapje met Klem door Irma G. uit Nederland op December 15, 2022
Het past precies en het staat schattig. Normaal zit er een poseleinen lampenkapje op, maar mijn twee katten willen die nog weleens kapot gooien als ze op verwarming willen liggen. Die kan ik wel nabestellen, maar het is een kostbare zaak. Dus zag ik na wat gezoek dit lampenkapje op Google en het is precies goed. Dank voor het verzenden!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi zoals op de foto
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 170x42 door Prevoo uit Renkum, Nl op November 27, 2022
Snelle levering en zeer tevrefen over het produkt.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Heel blij mee
Review m.b.t. Vintage Rose Bedsprei 240x260 door Anita uit Dordrecht, Nederland op November 06, 2022
Mooi afgewerkt,heel blij mee ,geen dikke sprei en snel in huis
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
prachtige ovenschaal
Review m.b.t. Ovenschaal - Floral Lace Blue door Leo uit Zoetermeer, Nederland op October 20, 2022
wij zijn heel blij met de prachtige ovenschaal, die er op de foto precies uitzag als in het echt. Besteld en supersnel geleverd.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 359 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2023 Woontante.com Woontante, Amsterdam, Nederland