Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
boven € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 352 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Heel blij mee
Review m.b.t. Vintage Rose Bedsprei 240x260 door Anita uit Dordrecht, Nederland op November 06, 2022
Mooi afgewerkt,heel blij mee ,geen dikke sprei en snel in huis
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
prachtige ovenschaal
Review m.b.t. Ovenschaal - Floral Lace Blue door Leo uit Zoetermeer, Nederland op October 20, 2022
wij zijn heel blij met de prachtige ovenschaal, die er op de foto precies uitzag als in het echt. Besteld en supersnel geleverd.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Heel blij mee
Review m.b.t. Sea Breeze Bedsprei 240x220 door M. H. uit Amsterdam, Nederland op September 29, 2022
Mooi sprei, mooie kleuren.
Goede service en aardige bezorger!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie kip
Review m.b.t. Servethouder Kip - Old World Blue door LvH uit Heiloo, Nederland op September 28, 2022
Super leuk en snel verzonden!
Ook heel bestendig
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi product
Review m.b.t. Boho Gebaksbordje - Geassorteerd (6) door H.H.J. uit Rijssen, Nederland op September 16, 2022
Mooie kleuren, sterk materiaal. Ze zijn iets aan de kleine kant maar taartpunten kunnen er precies op!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Sprei
Review m.b.t. Sea Breeze Bedsprei 240x220 door Jaanette uit Nederland op August 24, 2022
Mooi en goede kwaliteit.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi product
Review m.b.t. Sea Breeze Bedsprei 240x260 door Gtb uit Twello, NL op August 24, 2022
mooi en een fantastische kwaliteit
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie haakjes
Review m.b.t. Sleutelrek - Katten door Naddieke uit Nederland op August 16, 2022
Heel tevreden over deze aankoop.
Mooi en stevig haakje.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Super
Review m.b.t. Koffiemok Set - Blauw (6) door N.A. uit NL op August 16, 2022
Fraai design en goede kwaliteit. Ben erg blij mee.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Praktisch
Review m.b.t. Sleutelrek - Katten door O.V. uit Haaltert, Nederland op August 01, 2022
Praktisch en leuk uitzicht
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 352 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2022 Woontante.com Woontante, Amsterdam, Nederland