Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
boven € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 271 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Mooie luikjes
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Wit - 48x29 door DvL uit Noord Brabant, Nederland op January 20, 2021
Mooi en strak afgewerkt. Goed verpakt en snel verzonden.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Gave mand!
Review m.b.t. Kubu Ronde Mand op Wielen (M) door Sandra uit Someren, Nederland op January 20, 2021
Mooie grote mand. Stevig. Goed verpakt. Hele snelle bezorging.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi klein formaat
Review m.b.t. Ovenschaal Ovaal - Bohemian Blue door LB uit Nijmegen, Nederland op January 18, 2021
Leuke schaal. Past ook goed bij de grotere schaal wild flowers.
Is lekker klein om naast een grote schaal in de oven te plaatsen.
1 van de 1 personen vonden deze review nuttig
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Praktisch formaat
Review m.b.t. Ovenschaal Ovaal - Wildflowers Blue door MvD uit Nijmegen, Nederland op January 18, 2021
Mooi en het staat meteen leuk op tafel. De schaal past erg goed bij de rest van mijn blauw witte servies.
Het nodigt ook uit om vaker een ovengerecht te maken.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Top service
Review m.b.t. Hoek Haardombouw Schouw - Wit door Karin uit Nederland op January 12, 2021
De hoekschouw staat prachtig, we hebben er een sfeerhaard tussen geplaatst. Snelle reactie op onze vraag over de maat. We kregen foto's doorgestuurd van woontante waarbij de rolmaat duidelijk te zien was. De schouw staat erg gezellig in de kamer! Top product!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie tafel
Review m.b.t. Industriele Bartafel door Annemiek uit Driel, Nederland op January 12, 2021
Prachtige tafel en poten
Echter, wel een kleiner blad dan verwacht.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prachtige ovenschaal
Review m.b.t. Ovenschaal - Bohemian Blue door Natascha uit Oudkarspel, Nederland op January 11, 2021
Snelle levering en super mooie ovenschaal!
Ik ga deze kado geven. Zelf heb ik meerder ovenschalen van dit merk. Ben hier erg blij mee!!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Schapenvacht
Review m.b.t. Imitatie Schapenvacht - Grijs 58x99 door GvD uit Wormer, Nederland op January 07, 2021
Hij was er heel snel en prachtig,hij ligt te pronken op mijn bank.Heel erg bedankt.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee

Review m.b.t. Imitatie Schapenvacht - Zwart 58x99 door M uit Vessem, NL op January 07, 2021
Precies wat ik voor ogen had. En mooie kwaliteit, lekker zacht en stevige onderkant. Snelle levering.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee

Review m.b.t. Imitatie Schapenvacht - Crème Wit 64x178 door J. uit Rotterdam, Nederland op January 07, 2021
Prachtig kleed. Mooie kwaliteit. Stevig matriaal. Heel zacht en super snelle levering. Heel erg blij mee.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 271 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2021 Woontante.com Woontante, Amsterdam, Nederland