Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
boven € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 321 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Fijne mokken
Review m.b.t. Gedipte Geglazuurde Groene Mokken (6) door Teresa uit Wieringerwerf, Nederland op January 13, 2022
Het zijn fijne, mooie mokken die goed in de hand liggen. Erg fijn voor een kop thee of chocolademelk. Je kunt je handen er heerlijk aan warmen.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Grote mokken
Review m.b.t. Neapolitan Mokken Set - Turquoise (4) door Teresa uit Wieringerwerf, Nederland op January 13, 2022
Het zijn grote mokken die voor meerderen doeleinden gebruikt kunnen worden. De kleuren vind ik ook erg mooi.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooie, gezellige kopjes
Review m.b.t. Boho Mokken Set - Zeemeermin (6) door Teresa uit Wieringerwerf, Nederland op January 13, 2022
Mooie, fijne mokken. Ze zijn stapelbaar en dat was wat ik graag wilde. En een zeer snelle levering.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prachtige borden
Review m.b.t. Kerst Ontbijtbord 21 cm - Gebroken Wit (2) door Conny uit Ridderkerk, Nederland op January 05, 2022
Een prachtig (kerst) bord met een schattig hertje in het midden van het bord.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Super blij mee
Review m.b.t. Ovenschaal Vierkant - Burano Blauw door MSC uit NL op January 02, 2022
Het is een prachtige schaal
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuk ingepakt en mooie schaaltjes
Review m.b.t. Boho Borrelschaaltjes - Multi (6) door jacky uit Heemstede, nederland op December 28, 2021
Leuk ingepakt, kadootje om uit te pakken, erg blij met mijn schaaltjes!!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
goed
Review m.b.t. Boho Beker Set - Grijs (4) door l uit Purmerend, Nederland op December 22, 2021
Goed verpakt en gelukkig heel aangekomen.
zeer tevreden.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Precies wat we zochten!
Review m.b.t. Ovenschaal - Burano Lichtgrijs door Jean Pierre uit Landgraaf (Zuid Limburg), Nederland. op December 13, 2021
Omdat het een cadeautje betreft voor onder de kerstboom, kunnen we nog niet over gebruikservaring spreken. Wèl voldoet de schaal geheel aan de wensen. De schaal is zeer snel verzonden in een verpakking waar je met een tank over kan rijden, super degelijk!
Uitsluitend lovende woorden!!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Heel mooi product
Review m.b.t. Plaid Imitatiebont - Alaskan Wolf 130x170 door lien koops uit Nijkerk, Nederland op December 08, 2021
Ik had alle mogelijke moeite gedaan om een dergelijk kleed te vinden. Ik had al een kleed in bruintinten maar het bankstel wat we nu hebben is grijs en daar past het kleed perfect bij
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goede service snel geleverd
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Donkergrijs - 170x42 door Melissa uit Barendrecht, Nederland op November 24, 2021
Was al heel lang op zoek en blij dat ik jullie site ben tegen gekomen. Zeker niet duur en ben heel erg blij. Service was top snel geleverd en goed verpakt .
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 321 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2022 Woontante.com Woontante, Amsterdam, Nederland