Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 171 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Goed product!
Review m.b.t. Beige Patchwork Kussen 50x70 door Wilma uit Putten, Nederland op July 16, 2019
Erg blij met de kussens super!! Mooie kwaliteit en ze staan erg gezellig bij mijn spullen !
Echt top!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product!
Review m.b.t. Beige Patchwork Quilt 140x200 door Wilma uit Putten, Nederland op July 16, 2019
Ik ben erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding, ik ben er super blij mee!!!????
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Stoere eye catcher
Review m.b.t. Houten Haardombouw Schouw - Grijs door Masha uit Nederland op July 14, 2019
Mooie vintage look, mooie vormgeving, kleur komt overeen met afbeelding.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prachtig product en uitstekende service!!
Review m.b.t. Vintage Lace Vinyl Placemats - Wit (4) door MB uit Leiden, Nederland op July 07, 2019
Zoals Woontante zelf aan aangaf zijn deze placemats een prachtig product! Stevig kwaliteit maar met een verfijnde kanten uitstraling. Makkelijk schoon te houden doordat de achterzijde transparant dicht is. De service van Woontante is perfect. Vriendelijk, meedenkend, persoonlijk, snel en op tijd!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goe d hanteerbaar product
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 170x42 door A.J.M van Nieuwenhoven uit Duiven, Nl op June 06, 2019
Product werd keurig op tijd geleverd. Prima verpakt. De afmetingen klopten precies. Makkelijk als wanddecoratie aan te brengen. Wel mag vermeld worden dat het zeer zacht hout is.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Goed product
Review m.b.t. Industriele Barkruk door Sjannie uit Veghel, Nederland op June 05, 2019
Mooie stoere, moderne kruk. Stevig en mooi materiaal. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel blij mee.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
mooi product
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 83x42 door v Delft uit t gooi, nl op June 04, 2019
Gemakkelijk te bestellen Snelle levering en bij ontvangst nog mooier!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi voor weinig
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Whitewash - 83x42 door Jan van Arkel uit Hoorn Terschelling, Nederland op May 30, 2019
Prachtige basis om een paar sierluiken aan onze pipowagen te maken.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Heerlijke nepper
Review m.b.t. Imitatie Schapenvacht - Crème wit 58x99 door Simone uit Nederland op May 21, 2019
Lekker nep maar ziet eruit als een echt vacht
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Terug gestuurd
Review m.b.t. Blauwe Patchwork Quilt 140x200 door CV uit Den Haag, Nederland op May 21, 2019
Hij viel tegen door de strookjes die op de lijnen zitten, zo jammer. Zonder zou hij mooier zijn en hij is te klein voor mijn hooglaagbed.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 171 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2019 Woontante.com