Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
boven € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 1 to 10 (of 294 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Mooie mand!
Review m.b.t. Kubu Vierkante Mand op Wielen (M) door M uit Leeuwarden, Nederland op March 30, 2021
Zeer tevreden over het product. Ik ga nog twee manden bestellen.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prachtige schapenvacht
Review m.b.t. Imitatie Schapenvacht - Teal Groen 58x99 door Ageeth uit Amerongen, Nederland op March 29, 2021
Erg tevreden, ontzettend mooie diepe kleur. Lekker zacht en pluist niet. Ik heb er 2 ter decoratie op mijn eet en salontafel
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Hartstikke leuk
Review m.b.t. Hoek Haardombouw Schouw - Wit door Joyce van der Valk uit Utrecht, Nederland op March 29, 2021
Goeie service!
De bezorger heeft de verpakking zelfs weer meegenomen.
Hele leuke haard ombouw, staat goed in een niet al te grote hoek/kamer.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Voldeed aan verwachting
Review m.b.t. Vintage Rose Bedsprei 240x220 door LJV uit Rotterdam, NL op March 25, 2021
Het zag er precies uit als het plaatje en de afmetingen waren ook goed voor bed van 160 x 200 cm
1 van de 1 personen vonden deze review nuttig
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Blij mee!
Review m.b.t. Ovenschaal Ovaal - Bohemian Green door Elise uit Tak, Nederland op March 23, 2021
Fijne en mooie schaal! Is niet erg groot maar zeer geschikt voor kleinere meerdere gerechten. Heel blij mee!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Mooi!
Review m.b.t. Ovenschaal Ovaal - Bohemian Blue door Elise uit Voorschoten, Nederland op March 23, 2021
Mooie niet al te grote schaal. Geschikt voor kleinere gerechtjes. Ik ben er heel blij mee.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Super!
Review m.b.t. Houten Louvre Shutter - Vintage - 170x42 door Ernestine Schweig uit Markelo, Nederland op March 19, 2021
Handig in gebruik en gelukkig niet te zwaar! Ik heb er een buitenlak oveheen gedaan omdat ik het in de tuin wil gebruiken! Gelijk meer besteld voor mijn project om het geheel af te maken! Goede en snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Great product
Review m.b.t. Rose Garden Kussen 50x70 door RC uit Groningen, Netherlands op March 15, 2021
Lovely pillow with a unique and cute design. Looks very dainty! Great price, fast delivery - highly recommend!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Great product
Review m.b.t. Vloerkussen Rose Garden door RC uit Groningen, Netherlands op March 15, 2021
Really lovely window pillows, cute design and affordable price! Highly recommend.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Great product
Review m.b.t. Roze Patchwork Kussen 50x70 door RC uit Groningen, Netherlands op March 15, 2021
The pillow is really cute and fits perfectly with my new place. Very unique design, very reasonable price as well!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 1 tot 10 (van 294 reviews)
 1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2021 Woontante.com Woontante, Amsterdam, Nederland