Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Recensies

Displaying 11 to 20 (of 231 reviews)
[<< Vorige]   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Sorteren op: Recentelijk  /  Nuttig
Goede kwaliteit, mooie prijs
Review m.b.t. Glazen Beugelfles door M.A. uit Amsterdam, NL op May 05, 2020
Deze fles is stabiel, sluit goed af met de dop en heeft een mooie vorm voor het display doeleinde waarvoor ik hem gekocht heb.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Lief schattig konijntje!
Review m.b.t. Nachtlamp - Konijn door L uit NL op May 05, 2020
Mijn dochter is er weg van! is niet groot, maar geeft wel veel licht!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Zeer goed
Review m.b.t. Katten Deurmat door D.M. uit Rijswijk, Nederland op May 05, 2020
Wat ik goed vind aan dit artikel: goede kwaliteit.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Fotolijst
Review m.b.t. Turkoois Houten Fotolijst 10x15 door A uit NL op May 05, 2020
Goede kwaliteit. Leuk, precies wat ik zocht.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prima product
Review m.b.t. Ovenkom - Floral Lace Blue (S) door Bart van Boven uit Netherlands op May 02, 2020
Zoals mijn andere Lavandoux ovenschalen zijn deze kommen ook van prima kwaliteit!

Deze kommen gebruik ik als soepkommen.

Naast deze uitvoering (small) heb ik ook een Medium uitvoering, helaas was de Large uitvoering uitverkocht anders had die er ook bij geweest.

De schalen (vierkant, rechthoekig en de ronde) worden vrijwel dagelijks door me gebruikt en ben er dik tevreden over. Hoewel de kommen en schalen vaatwasmachine bestendig zijn worden ze bij mij gewoon op de hand afgewassen... ze worden gekoesterd!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Super
Review m.b.t. Cakevorm - Floral Lace Blue door E. Neij-Nes uit Netherlands op May 01, 2020
Erg blij met deze cake vorm.
Bakt mooi.
Super netjes geleverd.
Erg blij mee??
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Fantastische aankoop
Review m.b.t. Industrieel Draaibaar Krukje door A uit NL op April 20, 2020
Mooie stijl en robuust.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
super content mee
Review m.b.t. Nachtlamp - Konijn door LD uit Leeuwarden, NL op April 17, 2020
Het lampje staat super mooi op het plankje in mijn dochters kamer. Fijn dat er al batterijen in zitten. Wauw!
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Leuke trendy fles in de keuken.
Review m.b.t. Glazen Beugelfles door LE uit Dordrecht, NL op April 10, 2020
Ik vind het leuk om mooie dingen op mijn keukenwerkblad te zetten en deze hoort daar zeker bij. Ik gebruik hem voor olijfolie en het is altijd klaar om te gebruiken. Sluit goed af.
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Prachtig sprei
Review m.b.t. Patchwork of Spring Quilt 240x260 door Yvonne Arends uit Venlo, Nederland op March 29, 2020
Prachtige quilt, mooie kleuren, goede kwaliteit en exact groot genoeg voor ons bed, heel erg blij mee
1 van de 1 personen vonden deze review nuttig
Vond je deze review nuttig?   Ja   Nee
Getoond 11 tot 20 (van 231 reviews)
[<< Vorige]   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 



Copyright © 2020 Woontante.com