Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Leveren & verzendkosten




🏡 SAMEN SPECIAL 🏡

Gedurende deze ongekende tijden is bezorging aan huis helemaal belangrijk. Daarom worden alle bestellingen met een afleveradres in Nederland en een totaalbedrag van €20 of hoger gratis verzonden.

Gebruik tijdens het bestelproces wel de kortingscode: SAMEN

Geldig heel april 2020, binnen Nederland, minimum bestelwaarde €20, muv sale items.



De kosten voor verzending verschillen per land van bestemming en zijn als volgt:
Onderstaande verzend- en verpakkingskosten zijn bij benadering en kunnen op elk moment gewijzigd worden.



  Brievenbuspakje Bestellingen tot € 50 Bestellingen vanaf € 50
Nederland €4,50 €9,60 Gratis Bezorging




 
    1-2kg

2-5kg

5-10kg

10-20kg

België & Duitsland €14,65 €21,15 €23,60 €29,60
EUR 1
€15,50 €22,00 €27,50 €36,50
EUR 2 €21,00 €27,50 €33,50 €42,50
Alle overige landen
€26,80 €36,80 €60,80 €107,80




EUR 1: AT, DK, GB, FR, IT, ES, SE
EUR 2: BG, CZ, HR, EE, FI, HU, IE, LV, LT, PL, PT, RO, SI, SK, AL, AD, BA, BY, CY, GI, GR, GL, LI, MK, MT, MV, ME, NO, SM, CH, RS, TR, UA




De medewerkers van Woontante zullen het te leveren artikel met groots mogelijk zorg controleren alvorens aflevering. Enige oneffenheden e.d. die in het artikel verwerkt zijn, worden geacht karakteristiek te zijn voor het betreffende artikel. Dit kan nimmer een grond zijn als tekortkoming in de levering.

Levering geschiedt nadat het totaalbedrag volledig is bijgeschreven op de bankrekening van Woontante.
(NB: betalingen via iDeal wordt binnen 1 werkdag en via PayPal/CreditCard 2 a 3 werkdagen behandeld.)

De gemiddelde verwerkingstijd binnen Nederland is 2 a 3 werkdagen (m.u.v. onvoorziene omstandigheden).
Houdt rekening met weekenden en feestdagen waarop er geen pakketten worden uitgestuurd.

De levering wordt uitbesteed bij diverse koeriersdiensten en gebeurt standaard aangetekend. Mocht er niemand thuis zijn op moment van aanbieding, dan wordt het doorgaans bij de buren aangeboden. Uiteraard wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Met eventuele toegevoegde opmerkingen bij uw bestelling wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Echter, mocht hier niet aan voldaan kunnen worden, dan zal dat nimmer een grond zijn om de koop te vernietigen danwel te ontbinden.

Woontante kan ervoor kiezen om een bestelling van meerdere artikelen in meerdere leveringen uit te laten voeren. Als een deel van de bestelling bijvoorbeeld tijdelijk niet voorradig is, dan wordt dit deel z.s.m. (kosteloos) nageleverd wanneer dit weer terug op voorraad is.
Indien u enkel de gehele bestelling in één keer geleverd wilt hebben (dus niet opgesplitst), dan dient u dit als de speciale opmerking bij of max. 24u na de bestelling kenbaar te maken. (Bovenstaande paragraaf is hier niet van toepassing.)

Tevens is het mogelijk om pakketten zelf gratis te komen afhalen bij de samenwerkende servicepakketpunten van Parcls in Amsterdam, die zes dagen per week open zijn (zie: Parcls.com). Indien bij het plaatsen van de bestelling voor deze gratis afhaaloptie wordt gekozen, dan dient het pakket binnen drie dagen na bevestigingsbericht van Woontante te worden afgehaald. Bij het plaatsen van de bestelling kan via de opmerkingen een gewenste afhaaldag worden aangegeven.
Mocht het pakket langer dan drie dagen bij Parcls liggen, dan kunnen de kosten a €1,- per extra dag worden doorberekend.

Woontante behoudt zich altijd het recht voor om een bestelling niet te leveren en de koop te ontbinden, zonder aansprakelijk te zijn voor enige schade. Na opgave van reden zal Woontante het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.



Copyright © 2020 Woontante.com