Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
vanaf € 50,-
cart icon0

Leveren & verzendkostenDe kosten voor verzending verschillen per land van bestemming en zijn als volgt:
Onderstaande verzend- en verpakkingskosten zijn bij benadering en kunnen op elk moment gewijzigd worden.  Brievenbuspakje Bestellingen tot € 50 Bestellingen vanaf € 50
Nederland €4,25 €9,60 Gratis Bezorging
 
    1-2kg

2-5kg

5-10kg

10-20kg

België & Duitsland €14,65 €21,15 €23,60 €29,60
EUR 1
€15,50 €22,00 €27,50 €36,50
EUR 2 €21,00 €27,50 €33,50 €42,50
Alle overige landen
€26,80 €36,80 €60,80 €107,80
EUR 1: AT, DK, GB, FR, IT, ES, SE
EUR 2: BG, CZ, HR, EE, FI, HU, IE, LV, LT, PL, PT, RO, SI, SK, AL, AD, BA, BY, CY, GI, GR, GL, LI, MK, MT, MV, ME, NO, SM, CH, RS, TR, UA
De medewerkers van Woontante zullen het te leveren artikel met groots mogelijk zorg controleren alvorens aflevering. Enige oneffenheden e.d. die in het artikel verwerkt zijn, worden geacht karakteristiek te zijn voor het betreffende artikel. Dit kan nimmer een grond zijn als tekortkoming in de levering.

Levering geschiedt nadat het totaalbedrag volledig is bijgeschreven op de bankrekening van Woontante.
(NB: betalingen via iDeal wordt binnen 1 werkdag en via PayPal/CreditCard 2 a 3 werkdagen verwerkt.)

De gemiddelde levertijd binnen Nederland is 2 a 3 werkdagen (m.u.v. onvoorziene omstandigheden).
Houdt rekening met weekenden en feestdagen waarop er geen pakketten worden uitgestuurd.

De levering wordt uitbesteed bij diverse koeriersdiensten en gebeurt standaard aangetekend. Mocht er niemand thuis zijn op moment van aanbieding, dan wordt het doorgaans bij de buren aangeboden. Uiteraard wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Met eventuele toegevoegde opmerkingen bij uw bestelling wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Echter, mocht hier niet aan voldaan kunnen worden, dan zal dat nimmer een grond zijn om de koop te vernietigen danwel te ontbinden.

Tevens is het mogelijk om pakketten zelf gratis te komen afhalen bij de samenwerkende servicepakketpunten van Parcls in Amsterdam, die zes dagen per week open zijn (zie: Parcls.com). Indien bij het plaatsen van de bestelling voor deze gratis afhaaloptie wordt gekozen, dan dient het pakket binnen drie dagen na bevestigingsbericht van Woontante te worden afgehaald. Bij het plaatsen van de bestelling kan via de opmerkingen een gewenste afhaaldag worden aangegeven.
Mocht het pakket langer dan drie dagen bij Parcls liggen, dan kunnen de kosten a €1,- per extra dag worden doorberekend.

Woontante behoudt zich altijd het recht voor om een bestelling niet te leveren en de koop te ontbinden, zonder aansprakelijk te zijn voor enige schade. Na opgave van reden zal Woontante het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.Copyright © 2019 Woontante.com