Gratis verzending boven € 50,-
m menu image
Gratis verzending
boven € 50,-
cart icon0

Leveren & verzendkosten
  Bestellingen tot € 50 Bestellingen vanaf € 50
Nederland €5,75 Gratis BezorgingDe kosten voor verzending verschillen per land van bestemming en zijn als volgt:
Verzend- en verpakkingskosten zijn bij benadering en kunnen op elk moment gewijzigd worden.

 
    1-2kg

2-5kg

5-10kg

10-20kg

België & Duitsland €14,65 €21,15 €23,60 €29,60
EUR 1
€15,50 €22,00 €27,50 €36,50
EUR 2 €21,00 €27,50 €33,50 €42,50
Alle overige landen
€26,80 €36,80 €60,80 €107,80
EUR 1: AT, DK, GB, FR, IT, ES, SE
EUR 2: BG, CZ, HR, EE, FI, HU, IE, LV, LT, PL, PT, RO, SI, SK, AL, AD, BA, BY, CY, GI, GR, GL, LI, MK, MT, MV, ME, NO, SM, CH, RS, TR, UA
De medewerkers van Woontante zullen het te leveren artikel met groots mogelijk zorg controleren alvorens aflevering. Enige oneffenheden e.d. die in het artikel verwerkt zijn, worden geacht karakteristiek te zijn voor het betreffende artikel. Dit kan nimmer een grond zijn als tekortkoming in de levering.

Verwerking van de bestelling geschiedt nadat de betaaltransactie volledig succesvol is afgerond.
(NB: betalingen via iDeal worden binnen 1 werkdag en via Klarna/CreditCard 2 a 3 werkdagen verwerkt.)

De gemiddelde levertijd binnen Nederland is 2 a 3 werkdagen (m.u.v. onvoorziene omstandigheden).
Houdt rekening met weekenden en feestdagen waarop er geen pakketten worden uitgestuurd.

De levering wordt uitbesteed bij diverse koeriersdiensten en gebeurt standaard aangetekend. Mocht er niemand thuis zijn op moment van aanbieding, dan wordt het doorgaans bij de buren aangeboden. Indien het pakket expliciet niet bij de buren mag worden afgeleverd, dan kiezen wij bij voorkeur een pakketservicepunt dichtbij uw opgegeven afleveradres uit om het door uzelf af te halen. Uiteraard wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Voor leveringen van grotere items naar de Waddeneilanden kunnen extra kosten van toepassing zijn. Vooraf kan er contact worden opgenomen om de totale bezorgkosten voor dit gebied te bespreken.

Met eventuele toegevoegde opmerkingen bij uw bestelling wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Echter, mocht hier niet aan voldaan kunnen worden, dan is Woontante niet aansprakelijk voor enige gevolgen hiervan.

Indien een bestelling uit meerdere artikelen bestaat, dan behoudt Woontante het recht om de bestelling in meerdere delen uit te voeren. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een artikel net uitverkocht is en deze later wel weer op voorraad terugkomt. Op de volgende levering is uiteraard geen extra bezorgkosten van toepassing. Als de klant de bestelling echter wel in één keer wilt ontvangen, dan dient hiervan een opmerking worden gemaakt tijdens het plaatsen van de bestelling (bovenstaande paragraaf is dan niet van toepassing).

Tevens is het mogelijk om pakketten zelf gratis te komen afhalen bij het samenwerkende servicepakketpunt van Parcls in Amsterdam, die zes dagen per week aan de Ceintuurbaan open zijn. Indien bij het plaatsen van de bestelling voor deze gratis afhaaloptie wordt gekozen, dan dient het pakket binnen drie dagen na bevestigingsbericht (dat het klaarstaat voor afhalen) van Woontante te worden afgehaald. Bij het plaatsen van de bestelling kan via de opmerkingen een gewenste afhaaldag worden aangegeven.
Mocht het pakket langer dan drie dagen bij Parcls liggen, dan kunnen de kosten a €1,- per extra dag worden doorberekend.

Woontante behoudt zich altijd het recht voor om een bestelling eenzijdig te annuleren. Uiteraard worden de betaalde bedragen teruggestort en zullen wij een reden hiervan opgeven.Copyright © 2023 Woontante.com Woontante, Amsterdam, Nederland